Bel ons:

03/886 81 77

Cuypers en Zonen in Mechelen, uw betrouwbare garage en depannagedienst voor auto’s, vrachtwagens en bussen

In panne? Cuypers en Zonen takelt snel en veilig!

Staat u met uw wagen aan de kant van de weg met panne en zoekt u een snelle, betrouwbare en betaalbare depanneur? Of is de autobus van één van uw chauffeurs in het buitenland aangereden? Cuypers en Zonen in Mechelen zorgt voor een vlotte depannage van uw:

  • auto’s
  • mobilhomes
  • bestelwagens
  • bussen en touringcars
  • vrachtwagens
 

We staan 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 voor u klaar. Bovendien nemen we de professionele takeling van uw voertuig in binnen- én buitenland voor onze rekening. We takelen alle autotypes en vrachtwagens in alle vormen en maten.

Snelle depannage nodig – nationaal of internationaal? Bel ons nu!

 

Onderhoud en herstelling auto’s ongeacht het merk

Cuypers en Zonen is niet enkel gespecialiseerd in snelle depannages in binnen- en buitenland. U kunt in onze garage in Mechelen terecht voor het regelmatig onderhoud van uw auto, bestelwagen, mobilhome of vrachtwagen.

 

Wij zorgen voor een vlot onderhoud met professionele producten en een vriendelijke service. U geniet bovendien van correcte prijzen en een betrouwbare service.

 

Bent u betrokken bij een ongeval? Kom dan langs in onze garage om uw wagen te laten herstellen. Onze professionals repareren uw wagen – ongeacht het merk.

 

Zoekt u een depannagedienst of garage in Mechelen? Bel of mail ons voor meer informatie!